Barça

L’opció Bellerín perd molta força i s’activa el pla B

Mercat. L’Arsenal s’ha mantingut ferm en la seva posició de força i el Barça no veu gens clar invertir una quantitat milionària pel lateral. Mentrestant, s’intensifica l’interès per Semedo

El fitxatge d’Héctor Bellerín era una de les prioritats de la direcció esportiva del FC Barcelona de cara a la temporada que ve. Veien en el jove lateral de l’Arsenal un perfecte substitut de Dani Aves, futbolista jove, amb projecció, més que correcte en tasques defensives i amb molta facilitat per incorporar-se a l’atac. Un lateral profund, amb arribada i criteri ofensiu, dels que busca el Barça. A més, s’ha format a la casa, un afegit que encara el feia més interessant a l’hora d’intentar la seva incorporació.

Un plus, sí, però també un handicap, perquè des d’un primer moment el Barça va tenir molt clar que no perdria el cap per intentar recuperar un jugador que va ser seu en el passat. Per convicció i perquè és un missatge contraproduent per donar als joves jugadors del planter. Així doncs, les possibilitats per intentar el seu fitxatge depenien de convèncer l’Arsenal de les bondats d’un traspàs d’un jugador que no veia amb mals ulls deixar el seu equip per tornar a casa. Bona part de l’estratègia blaugrana es va basar en la pressió que pogués exercir Bellerín per forçar la seva sortida. El defensa, però, que va renovar fa poc, va deixar molt clar des d’un primer moment, que no volia crear cap conflicte.

Així doncs, tot depenia d’una negociació amb l’Arsenal, un club sempre ferm a l’hora de mantenir la seva posició. I en el cas de Bellerín ha estat inamovible. Arsène Wenger ja ha dit de totes les maneres possibles que compta amb el jugador i que no està en venda. I la direcció esportiva després de reunir-se amb Ernesto Valverde ha decidit que no vol invertir una gran quantitat en Bellerín (no hauria baixat de 40 milions d’euros). Si no canvien molt les coses, aquesta opció perd moltíssima força.

Amb aquest panorama, el FC Barcelona està activant el pla B que tenia pensat per reforçar el lateral dret. Interessa, i molt, Nélson Semedo, un jove defensa del Benfica que la temporada passada va protagonitzar molt bones actuacions. Ahir, el diari portuguès Récord va informar que Robert Fernández ja s’havia posat en contacte amb el Benfica i el jugador per començar les negociacions i es parlava d’una oferta propera als 30 milions d’euros. Semedo també té el Manchester United com a pretendent així que tampoc serien unes negociacions fàcils.

D’altra banda, també ha aparegut un altre nom com a alternativa per a la banda blaugrana. Es tracta de César Azpilicueta, internacional espanyol del Chelsea. Defensa consagrat, el principal problema també seria el preu que demanarien i que és indiscutible per a Conte.

L’ARSENAL

El club anglès s’ha mantingut ferm en la negativa i el Barça no vol pagar 40 milions

SEMEDO

A Portugal diuen que els blaugrana ja negocien i que han ofert 30 milions pel lateral

Temps d’espera per a Paulinho

Segons va publicar ahir el mitjà brasiler UOL, el Guangzhou Evergrande ha rebutjat una tercera proposta del Barça per Paulinho. En aquest cas, seria una oferta de 27 milions d’euros fixos i no la fórmula de 25 milions més 2 en variables, que també va ser refusada pel club xinès. La primera va ser de 20 milions. Malgrat aquestes informacions, el Barça és optimista respecte a la possibilitat de tancar el fitxatge del migcampista brasiler encara que també té molt clar que no pensen desemborsar els 40 milions de la clàusula de rescissió de Paulinho, que ja té un acord amb el club blaugrana. El jugador accepta rebaixar-se la fitxa (cobra 9 milions d’euros) i està demanant al seu club que el traspassin. Divendres es tanca el mercat de fitxatges de la lliga xinesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)