Barça

“Torno amb molta força i convençut que sortirà bé”

Maduresa. Deulofeu va signar el seu nou contracte que el vincula amb el Barça fins al 2019 i retorna a casa com “un jugador totalment nou” que ha après molt de l’experiència a l’estranger

Gerard Deulofeu ha tornat al Barça per quedar-se i ser un jugador important. Després de dos anys d’experiència internacional amb l’Everton i el Milà –com a cedit pel club anglès el passat mes de gener– el jugador de Riudarenes torna a casa “com un jugador totalment nou, amb molta força i convençut que sortirà bé. He canviat molt, he viscut diferents experiències i crec que he millorat molt com a persona i dins del camp. Des dels 9 anys que he jugat al Barça, després marxes fora i vius moltes noves experiències. Torno aquí amb molta força i convençut que em sortirà bé”, va explicar Deulofeu en la firma del nou contracte amb el Barça fins el 2019.

A la presentació, va estar acompanyat per la seva parella i la seva filla, a més del president Bartomeu, Robert Fernández i Javier Bordas.

“Estic molt content de tornar a casa meva i tinc moltes ganes de començar aquest projecte. Sempre he volgut ser aquí, he hagut de treballar fora del Barça, perquè no és fàcil formar part del primer equip però vinc amb moltes ganes”, va explicar amb orgull.

El club blaugrana va executar setmanes enrere l’opció de recompra per 12 milions d’euros, dos anys després que el jugador firmés amb l’Everton. Ara, amb 23 anys, l’extrem dret no ha deixat de progressar lluny de Barcelona i després del seu rendiment a Itàlia ha gaudit de la confiança de Julen Lopetegui per reaparèixer amb la selecció espanyola absoluta. A més, Deulofeu ha estat un jugador clau en la selecció espanyola sub-21 en el passat europeu, amb la qual va aconseguir el subcampionat sent capità. D’aquest torneig, el riudarenenc arrossega unes petites molèsties a la cuixa dreta que de moment l’han impedit entrenar sota les ordres de Valverde, però no són greus i en poc temps tornarà a xafar la gespa.

Deulofeu no es conforma solament en ser suplent, però sap que “hi ha molta competitivitat a la davantera, però treballaré fort cada dia i intentaré aprendre dels millors per ajudar l’equip a guanyar títols”.

La secretaria tècnica del Barça recupera així un jugador ràpid, tècnic i desequilibrant per a la banda dreta de Valverde. A més, Deulofeu és una opció fiable per donar descans al trident de dalt o per desencallar partits amb les defenses rivals tancades.

Sé que hi ha molta competitivitat però treballaré fort cada dia per ajudar l’equip a guanyar títols
Gerard Deulofeu
FUTBOLISTA DEL BARÇA
Sempre he volgut estar aquí. He hagut de jugar fora perquè en el Barça no és fàcil però torno com un jugador nou i amb moltes ganes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)