Barça

Robert, caut, diu que no pensen “precipitar-se”

Extremadament prudent, Robert Fernández no va donar cap pista sobre els pròxims moviments del club en aquest mercat de fitxatges. Acompanyat, o vigilat, per la plana major de l’estructura esportiva del club –Albert Soler, Pep Segura, Urbano Ortega i Gerard López s’asseien a la primera fila de la sala de premsa–, el secretari tècnic del primer equip del Barça va insistir en les dificultats que es troben per reforçar una plantilla com la blaugrana, farcida d’estrelles. “El marge de millora és difícil en el nostre cas, però si podem millorar l’equip amb alguna adquisició, la farem”, va afirmar.

A ningú se li escapa que els grans objectius són Verratti i Paulinho. Robert va reconèixer que aconseguir el fitxatge de jugadors amb contracte en vigor “sempre és difícil” però no els va descartar. Això sí, sense presses. “No ens precipitarem amb cap fitxatge, actuarem si hi ha una oportunitat clara. Estarem pendents perquè tenim molt temps per endavant”, va dir. El que sí que va deixar molt clar Robert és que l’objectiu és fitxar un migcampista polivalent. “Busquem algú que pugui jugar a les tres posicions del mig del camp. Seria ideal. Si només pot jugar en una, difícilment podrà tenir minuts.” El secretari tècnic també va assegurar que no tenien intenció de desprendre’s de cap jugador bo de la plantilla per abaratir el possible fitxatge de Verrati. S’ha especulat amb els noms de Rakitic i André Gomes. “No és la nostra intenció perdre bons jugadors nostres”, va assenyalar, en la línia d’Ernesto Valverde, que també va dir que comptava amb ells.

Robert Fernández tampoc va poder avançar cap novetat respecte a les sortides tenint en compte que hi ha jugadors que no entren en els plans del club, com poden ser Douglas o Vermaelen, i decidir sobre els cedits que tornen com són Samper i Munir. “No tenim cap oferta per a cap jugador de la plantilla.”

LA FRASE

Tenim els millors jugadors del món i el marge de millora és difícil en el nostre cas. Però estem atents al mercat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)