Barça

Josep Vives, citat a declarar el 28 de juliol

Conflicte amb Benedito. El portaveu del Barça, a qui Agustí Benedito va interposar una demanda civil per intromissió a l’honor per l’afer de la famosa factura, haurà de parlar finalment davant el jutge

El cas de la famosa factura entre el FC Barcelona i Agustí Benedito continua generant soroll. L’excandidat a la presidència ja va fer fa dies efectiu el pagament dels 9.862,53 euros que el club li reclamava pels serveis prestats durant les eleccions del 2015, però la carpeta entorn de tota aquesta polèmica encara no està del tot tancada. Benedito, com ell mateix va confirmar en una de les seves últimes compareixences públiques, ha saldat el deute que tenia pendent amb el club –era condició sine qua non per poder presentar el vot de censura–, però aquest fet no ha suposat el final del conte. Benedito encara espera una rectificació per part del club. L’impulsor del tercer vot de censura de la història del Barça va enviar el dia 21 de juny passat un burofax a Josep Vives demanant-li la factura i exigint-li també una rectificació pública. Benedito, recordem-ho, va emplaçar Vives a rectificar en els tres dies posteriors, però això, a dia d’avui, no s’ha produït, de manera que la demanda civil interposada contra el portaveu del Barça ha prosperat i Vives està citat a declarar al jutjat el dia 28 de juliol per a la conciliació d’aquest assumpte. Data oficial.

“Amb el Josep deu fer tres o quatre mesos que no hi parlo personalment. La comunicació ha estat per burofax. A Vives, com ja vaig dir en el seu moment, li demano que aclareixi que jo no era coneixedor d’aquesta factura. El club no m’havia parlat mai de l’existència de la factura. Suposo que no va agradar que anunciés la meva intenció de presentar un vot de censura i van voler treure això del calaix amb una clara voluntat de desprestigi a la meva persona. Fins ara no ha rectificat, però el dia 28 tindrà l’oportunitat de fer-ho davant el jutge o de ratificar les seves declaracions”, va explicar ahir Agustí Benedito en declaracions a L’Esportiu.

Si Josep Vives es manté ferm en les seves declaracions del 19 de juny passat, Agustí Benedito continuarà amb els tràmits judicials per un assumpte d’intromissió a l’honor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)