Barça

FC Barcelona

Gira 2017

Belletti recomana a Neymar que es quedi amb Messi

Gira 2017. El brasiler té dubtes sobre el futur del seu compatriota i explica que la presència de Dani Alves al París Saint Germain podria beneficar els francesos per aconseguir el fitxatge

Brasiler com Neymar, Juliano Belletti, l’heroi de la lliga de campions de París, comença a tenir molts dubtes sobre la continuïtat del davanter al Barça i creu que Dani Alves podria tenir molt a veure en la més que probable marxa del brasiler al París Saint Germain. “Tinc dubtes del que farà. Neymar tenia el cap aquí, volia guanyar més títols amb el Barça, però ara estan sortint totes aquestes notícies, gent que diu que marxa segur. I tinc dubtes. Abans que Dani Alves fitxés pel PSG estava segur que Neymar continuaria al Barça perquè se sent feliç a Barcelona i la gent l’estima molt, però amb el fitxatge d’Alves, tot podria canviar. Són molt amics i potser estant parlant sobre la qüestió.”

Belletti, que fa unes setmanes es va convertir en ambaixador del FC Barcelona, forma part de l’expedició blaugrana que està de gira pels Estats Units, com un dels Legends que representa el club blaugrana. L’exfutbolista explicava que havia pogut saludar Neymar, que l’havia vist bé, però li recomana que prengui una decisió aviat. “És un moment complicat per a un futbolista, per a un jugador jove, ha de prendre una decisió complicada. A ell l’he vist centrat en la seva feina, fent el que ha de fer. Al cap hi deu tenir tot això; hauria de prendre una decisió per fer una bona pretemporada”, deia el brasiler, que va donar uns quants arguments a Neymar perquè el davanter decideixi continuar vestint la samarreta del Barça. “Jo vaig ser molt feliç jugant al Barça i vivint a Barcelona. No conec el PSG per aconsellar-lo. Puc dir que si ell és feliç a Barcelona i té el respecte dels seus companys i de l’afició, hauria de quedar-se, perquè no és fàcil arribar fins aquí. Des que va arribar, ha tingut tot el suport del club i l’afició. I després hi ha Messi, i quan va arribar va dir que va fitxar per jugar al costat seu, d’un dels millors futbolistes de la història. Un dels motius per quedar-se és continuar al seu costat, aprenent d’ell, gaudint i donant títols al club”, explicava Belletti en la festa de benvinguda que se li va fer al Barça a Manhattan a l’inici d’aquesta gira pels Estats Units, que durà els blaugrana per Nova York, Washington i Miami fins al 29 de juliol.

Belletti també va analitzar la influència que el pare de Neymar podria tenir sobre el seu fill, indicant que serà sempre el jugador qui prengui la decisió definitiva. “Sempre l’última paraula la tindrà Neymar. Hi haurà gent que voldrà que marxi i altra gent que es quedi, però ell serà qui ho decidirà. He viscut aquests moments en la meva carrera esportiva i són complicats, però l’última paraula sempre la té el futbolista, que juga on ell vol.” En aquest sentit, Neymar sempre està al costat del seu pare. Ho va tornar a demostrar ahir amb un missatge al seu compte Instagram. “Representa tots els meus amics. Tenir-te com a amic és una de les millors coses que m’han passat a la vida. T’estimo, pare.”

LES FRASES DE BELLETTI

Abans que Alves anés al PSG estava segur que continuaria, però ara... Són molt amics i potser han estat parlant
Quan va arribar Neymar va dir que ho feia per jugar amb Messi. Un dels motius per continuar ha de ser aprendre més al seu costat
L’he vist centrat, però segur que ara ho té al cap. Hauria de prendre una decisió per fer una bona pretemporada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)