Barça

‘FutbolNet’ a Nova York

Gira 2017. El vicepresident Jordi Cardoner, inaugura la posada en funcionament del programa d’esport i valors de la Fundació a diverses escoles de secundària de la ciutat dels gratacels

Ahir es va celebrar l’aplicació del programa FutbolNet de la Fundació a la ciutat de Nova York. El vicepresident del FC Barcelona i de la Fundació, Jordi Cardoner, es va reunir amb la tinent d’alcalde d’Educació de la ciutat de Nova York, Elisabet Rose, i el director d’Assumptes Públics de Goya Foods, Rafael Toro, l’empresa que ho finança, per presentar la posada en marxa del programa d’esport i valors de la Fundació a diverses escoles de secundària de la ciutat de Nova York. El programa s’iniciarà durant el mes de setembre a tres escoles del districte de Queens, on està previst que hi participin més de 300 joves. “FutbolNet ha demostrat ser una eina per a la prevenció de la violència i reduir conductes agressives, la lluita contra l’absentisme escolar i com a eina de cohesió social”, va explicar Jordi Cardoner. L’acte també va tenir la presència dels exjugadors Thierry Henry i Juliano Belletti i dels directius Jordi Moix, Josep Ramon Vidal-Abarca i Enrique Tombas, com també del director executiu del club, Òscar Grau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)