Barça

De visita per Manhattan

Tarda lliure. Molts futbolistes del Barça, com ara Iniesta, Messi i Suárez van aprofitar que Valverde els va donar descans després de l’entrenament matinal per fer turisme amb la família

Després de les sensacions positives que va deixar el primer partit de la gira nord-americana contra la Juve (1-2), ahir la primera plantilla del FC Barcelona va tornar a exercitar-se a les instal·lacions del Red Bull de Nova Jersey. Sessió principalment de recuperació després de l’esforç físic que suposa sempre el primer partit amistós de la pretemporada, i a la tarda, descans. El tècnic Ernesto Valverde, després de l’entrenament matinal, va decidir donar la tarda lliure als futbolistes i la majoria d’ells van decidir abandonar l’hotel de concentració per fer turisme. La proximitat del búnquer blaugrana amb una ciutat tan atractiva com Manhattan –estan a una hora aproximadament– va propiciar que homes com ara Andrés Iniesta, Leo Messi o Luis Suárez optessin per visitar-la, acompanyats de les seves respectives famílies. Passeig, compres i moltes fotos... Altres membres de la plantilla van preferir anar a veure el partit de beisbol entre els Mets i Oakland, en el qual Thierry Henry, com a Legends del Barça, va fer el servei d’honor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)