Barça

El 4 d’agost, al Nou Estadi

Pretemporada. Tres dies abans del trofeu Joan Gamper, el Barça disputarà un amistós a Tarragona contra el Nàstic de Lluís Carreras (20.00 h). Serà el quart test de l’estiu per als de Valverde

Un cop finalitzi la gira pels Estats Units, i tres dies abans de disputar el trofeu Joan Gamper contra el Chapecoense, el Barça jugarà el divendres 4 d’agost (20.00 h) un amistós al Nou Estadi de Tarragona contra el Nàstic, entrenat des d’aquesta temporada per Lluís Carreras. Serà el quart compromís d’aquest estiu per als d’Ernesto Valverde, que dissabte van derrotar la Juventus i encara s’han d’enfrontar al Manchester United i al Madrid en terra nord-americana. D’aquesta manera, el Barça també complirà amb el compromís adquirit en el seu moment per Sandro Rosell de visitar el camp del Nàstic, amb motiu del 125è aniversari del club grana. Tret de sorpresa o lesió, tots els cracs blaugrana participaran en aquest test, ja que, a més, el mateix dia el Barça B també té programat un amistós contra el Girona. El preu de les entrades serà de 15 euros a les zones de gol, de 20 euros a preferent i de 30 euros a tribuna. Els socis del Nàstic que hagin renovat el seu abonament fins al dia 31 de juliol, però, tindran l’accés gratuït.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)