Barça

Barça

Mercat

Setmana clau per intentar tancar dos nous fitxatges

Coutinho i Íñigo Martínez. El Barça continua treballant per accelerar l’operació per incorporar el brasiler i també negocia amb la Real la forma de pagament pel central basc

El Barça comença aquesta setmana la temporada 2017/18, amb la disputa de l’anada de la supercopa d’Espanya, diumenge vinent al Camp Nou contra el Real Madrid, i continua treballant també per poder anunciar com més aviat millor dos nous fitxatges, els de Philippe Coutinho i Íñigo Martínez. Pel que fa al brasiler del Liverpool, les negociacions amb el club anglès continuen avançant, encara que el seu tècnic, Jürgen Klopp, es resisteix a perdre el seu millor jugador. Tot i la posició de l’entrenador alemany, Coutinho, que ja ha manifestat al seu club el desig de fitxar pel Barça, ja no va viatjar aquest cap de setmana a Dublín per disputar un amistós contra l’Athletic, al·legant problemes a l’esquena, i la seva sortida podria ser imminent. Al club blaugrana, de fet, es confia que el conjunt del Merseyside acabi acceptant l’oferta presentada, al voltant dels 100 milions d’euros. Algunes fonts fins i tot indiquen que l’objectiu del Barça és tancar l’operació demà mateix, cosa que possibilitaria a Valverde disposar de Coutinho abans de l’inici de la temporada.

Pel que fa al central de la Real Sociedad, Íñigo Martínez, tot fa pensar que el seu fitxatge pel Barça es pot tancar també molt aviat. De fet, ja hi ha hagut les primeres converses entre els presidents, Jokin Aperribay i Josep Maria Bartomeu, que ja negocien la forma de pagament dels 32 milions d’euros que costarà portar el defensa basc al Camp Nou, que són els de la clàusula de rescissió, encara que no es preveu que el Barça la faci efectiva, sinó que s’arribi a un acord amb el conjunt basc per al seu traspàs.

PHILIPPE COUTINHO

El Barça confia que el Liverpool accepti la nova oferta, que voreja els 100 milions d’euros

ÍÑIGO MARTÍNEZ

Ja hi ha hagut negociacions per al pagament dels 32 milions d’euros de la seva clàusula

El representant de Julian Draxler, a Barcelona

X.S.

El diari alemany Bild es va fer ressò ahir de la presència de Roger Wittmann, representant del davanter del PSG Julian Draxler, a Barcelona. Amb l’arribada de Neymar Júnior al conjunt parisenc, el jove alemany de 23 anys és un dels grans perjudicats, ja que pot veure molt minvat el seu protagonisme. El rotatiu teutó no assegura que la visita de Wittman a Barcelona sigui per negociar un possible fitxatge pel Barça però sí que recorda que el club blaugrana és un dels molts que s’havien interessat per Julian Draxler, que va aterrar a la capital francesa en el passat mercat d’hivern, procedent del Wolfsburg, a canvi de 40 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)