Barça

Neymar carrega contra la junta blaugrana

Polèmica. Les crítiques s’emmarquen en la polèmica oberta després que el Barça no hagi fet efectiva la prima de 26 milions d’euros relacionats amb l’última renovació amb el club

Neymar no es va mossegar la llengua a l’hora de referir-se a la directiva blaugrana. “Estic molt trist. Per mi, no són gent que hauria d’estar dirigint el Barça. El club mereix molt més, i tothom ho sap”, va comentar el davanter brasiler a la zona mixta posterior al partit que va disputar diumenge a la nit contra el Tolosa (6-2). “Hi vaig passar quatre anys bonics i me’n vaig anar feliç, però no amb ells”, va afegir. Unes declaracions que s’emmarquen en un context molt particular. I és que el club blaugrana i el jugador, així com el seu pare i representant, estan enfrontats per la prima de 26 milions vinculats a l’acord de l’última renovació amb el Barça (juliol del 2016). Una suma que el club ha decidit no pagar en considerar que no s’han acomplert les condicions pactades després de la sobtada marxa de Neymar al PSG. “Hi havia tres condicions: que el jugador no hagués negociat la seva sortida del club durant el mes anterior al cobrament, que manifestés la seva voluntat de complir el contracte i que no pagaríem la prima abans de l’1 de setembre per assegurar-nos que la finestra de fitxatges estigués tancada. Ara sabem que hi havia negociació [amb el PSG] i que es va trencar el seu contracte amb el Barça”, va declarar el portaveu del club, Josep Vives, el 4 d’agost passat en roda de premsa. Uns arguments que no comparteix Neymar, i s’ha especulat durant les últimes setmanes amb la possibilitat que decideixi denunciar el Barça davant la FIFA.

El davanter es va mostrar molt més afable a l’hora de referir-se als seus excompanys i després de la decepció viscuda en la supercopa els va encoratjar perquè tornin a ser “un equip capaç de rivalitzar amb la resta”.

A banda de les diferències amb el Barça, Neymar seguia ahir acumulant elogis després de l’exhibició signada contra el Tolosa. De fet, la jugada que va fer per desfer-se de cinc defenses abans de culminar el seu segon gol de la nit ha estat un dels vídeos més difosos per televisions i xarxes socials durant les últimes hores. “Marca gols que només veiem en els dibuixos animats”, va declarar Marco Verratti, un dels objectius frustrats del Barça per reforçar la plantilla aquest estiu. A banda del doblet, el brasiler també va fer dues assistències i va provocar un penal. “És bo per a mi tenir un jugador així, però també és positiu per a París i per a França sencera”, va indicar el tècnic del PSG, Unay Emery.

NEY, CONTUNDENT

“Per mi, no són gent que hauria d’estar dirigint el Barça. El club mereix molt més”

MERAVELLA FRANÇA

Tothom elogia l’actuació contra el Tolosa, culminada amb un gol de geni
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)