Barça

El futur de Samper apunta cap a una cessió a Las Palmas

Segon intent. El migcampista de 22 anys ja va jugar a préstec el curs passat al Granada

El futur de Sergi Samper va pel camí de resoldre’s molt aviat, ja que tot indica una sortida cap a Las Palmas, com a cedit, fins a final de temporada. El club va comunicar la setmana passada al jugador que no tindria fitxa ni dorsal, moment en què els seus representants van començar a buscar-li una sortida, que té tots els números de ser al conjunt canari, entrenat pel català Manolo Márquez. Les paraules del president de Las Palmas, Miguel Ángel Ramírez, assegurant que arribaria “un mig centre en els propers dies” i que es tractaria “d’un futbolista jove”, a més de destacar “l’interès del seu equip en la cessió”, no fan altra cosa que assenyalar cap a la mateixa direcció.

Després de jugar també cedit el curs passat al Granada, on no va acabar de reeixir, aquest seria el segon intent del migcampista de 22 anys, i amb contracte fins al 2019 ampliable a un any, d’intentar triomfar lluny del Camp Nou. Aquest estiu, Samper ha fet tota la pretemporada amb el primer equip i ha participat també en els cinc amistosos que ha disputat el Barça, però no ha convençut els tècnics. La massificació de jugadors al mig del camp tampoc no l’ha ajudat. Tot i això, el club prefereix no donar-li la carta de llibertat, ja que el continua considerant un jugador de futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)