Barça

futbol

barça

L’objectiu ideal de Robert és tancar dos fitxatges més

Mercat. El secretari tècnic del Barça es mostra força optimista amb la possible arribada de Coutinho i encara espera poder tancar una altra incorporació més per a l’equip de Valverde

El FC Barcelona no ha dit, ni de bon tros, l’última paraula en aquest mercat de fitxatges, que es tanca divendres a la mitjanit. El club blaugrana està immers en diverses operacions que l’han de portar a ser un actor actiu en aquests últims dies de mercat. Segueixen faltant peces en el nou projecte que encapçala Ernesto Valverde i aquestes són de caça major. Sense donar noms concrets, un dels objectius és de sobres conegut, Philippe Coutinho. “Volem que arribin un o dos fitxatges més. Queda poc temps, però estem convençuts que arribarem a l’entesa amb totes les parts”, va assenyalar Robert Fernández.

El secretari tècnic del Barça creu que les negociacions per Coutinho, sense anomenar-lo, arribaran “a bon port” malgrat que des d’Anglaterra segueixen mantenint que les negociacions no estan tan avançades i que el Liverpool es manté ferm en la seva posició de no vendre’l. Ara bé, la realitat és que el conjunt anglès també s’està movent en el mercat per tal de trobar un substitut a Coutinho. Segons va informar Sky Sports, el conjunt entrenat per Jürgen Klopp ja ha fet una oferta al Mònaco pel francès Lemar de 60 milions d’euros i s’ha garantit el fitxatge de Naby Keita per a la temporada següent.

També va sortir el nom de Di María com un possible objectiu, però quan li van preguntar per ell va explicar que no volia entrar en detalls sobre quina posició volien reforçar ni el nom de l’escollit, i es va limitar a dir que treballaven per portar un segon jugador “si és possible”, al marge de Coutinho. L’agent Jorge Mendes va estar reunit ahir amb la direcció esportiva del Barça, però va desmentir que ho fes per tractar la possible arribada de l’argentí Di María.

Robert Fernández va reconèixer que li agradaria tenir tancades demà diverses operacions, malgrat que la intenció del Liverpool sigui allargar al màxim les negociacions per tal de treure’n més rèdit econòmic. El secretari tècnic blaugrana va admetre que el fet d’haver disposat dels 222 milions d’euros de la venda de Neymar han suposat “una dificultat”, perquè tots els clubs saben que disposen de força recursos i, a més a més, han de negociar per jugadors que “no tenen clàusula de rescissió” i això “obliga a tenir negociacions llargues i tenses”. Robert no creu que el Barça vagi tard en la planificació malgrat que s’ha arribat a l’última setmana de mercat amb diversos fronts oberts tant en el capítol d’arribades com en el de sortides. Entén la intranquil·litat que pugui tenir el soci del Barça per aquest fet, però no la comparteix. I també va voler deixar molt clar que tots els jugadors que puguin arribar ho faran per jugar aquesta mateixa temporada.

Al marge d’aquestes dues possibles arribades, hi ha pressa també per tancar la sortida de jugadors amb els quals no compta Ernesto Valverde. Ahir Robert Fernández va assegurar que també els “preocupen” aquests futbolistes, perquè tenen contracte amb el club, i que intentarien buscar la millor solució per a totes les parts. Precisament, la presència ahir de Jorge Mendes a Barcelona podria haver estat per tractar les possibles sortides d’André Gomes, pel qual hi ha bones ofertes, i d’Arda Turan. El Barça aviat farà oficial la cessió de Marlon per dues temporades al Niça i té obertes negociacions amb el Benfica per Douglas. També s’ha de trobar una sortida a Munir, que ha rebut força propostes, entre les quals, del Zenit i la Roma.

DEMÀ, DIA CLAU

Robert va afirmar que demà voldria tenir tancades algunes operacions

OPTIMISTA

Admet que queda poc temps de marge, però creu que els fitxatges s’acabaran fent

Seri queda totalment descartat

La roda de premsa de presentació de Dembélé també va servir perquè Robert Fernández descartés completament la possible arribada de Seri, que va tenir gairebé els dos peus al Barça la setmana passada. “Està totalment descartat. És un bon jugador, però després d’haver analitzat totes les coses, la nostra prioritat són altres posicions”, va dir. En una entrevista al diari Mundo Deportivo el migcampista reconeixia la seva frustració per no haver pogut fitxar i va criticar el Niça: “No van complir la promesa que m’havien fet. Quan ho vaig saber vaig explotar! Les parets van tremolar!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)