Barça

Ja sua de blaugrana

Ousmane Dembélé ja es va entrenar ahir a les ordres de Valverde i amb alguns dels seus nous companys

El francès, apartat al Dortmund, va treballar intensament amb un dels preparadors físics

Després de viure dilluns el seu primer gran dia com a jugador del Barça amb la signatura del seu contracte i la multitudinària presentació davant de la seva nova afició al Camp Nou, Ousmane Dembélé ja va començar a treballar ahir com a blaugrana. Tot i que gairebé en família, ja que la majoria d’integrants del primer equip –fins a disset– estan concentrats amb les respectives seleccions, l’extrem francès ja va fer el seu primer entrenament a la ciutat esportiva Joan Gamper i a les ordres del seu nou tècnic, Ernesto Valverde.

La sessió va ser a porta tancada, però a les imatges que va penjar el club en el seu lloc web es va poder veure Dembélé fent treball específic, seguint les instruccions d’un dels preparadors físics que formen part del cos tècnic, Edu Pons. I és que en les últimes poc més de dues setmanes, el francès no ha pogut treballar amb normalitat amb el que era el seu equip, el Borussia Dortmund, ja que s’havia negat a entrenar-se i també va ser apartat de l’equip. És per això que Didier Deschamps no va comptar amb ell per als dos compromisos que ha d’afrontar la selecció francesa, contra Holanda i Luxemburg. A més, també va tenir una estona per conversar amb Valverde, que, de mica en mica, va veient com les cares noves van arribant i la plantilla es va completant.

En vista, però, de la falta més que notable d’efectius, Dembélé i els altres set jugadors disponibles del primer equip, Paco Alcácer, Sergi Roberto, Semedo, Denis Suárez, Aleix Vidal, Munir i Douglas –Marlon, amb permís del club, no es va entrenar, ja que va viatjar a Niça per tancar la seva cessió al conjunt francès–, es van exercitar conjuntament amb els del Barça B, amb la novetat també, per part dels de Gerard López, de Jose Arnaiz, l’últim fitxatge del filial blaugrana, procedent del Valladolid i que també es va entrenar ahir per primer cop a la ciutat esportiva Joan Gamper. A més, en la sessió també van participar quatre jugadors del juvenil B, Alejandro Marcos, Álvaro Sanz, Labinot Kabashi i Lucas de Vega.

El derbi en el punt de mira

Ousmane Dembélé té deu dies per intentar arribar al derbi del 9 de setembre al Camp Nou en les millors condicions i poder debutar com a blaugrana contra el conjunt blanc-i-blau, sempre que Valverde ho cregui oportú. Per les seves paraules sobre Dembélé, assegurant que aportaria la profunditat que necessita l’equip, tot fa pensar que el francès té tots els números per jugar contra l’Espanyol. Seria tota una estrena per la porta gran.

GAIREBÉ EN FAMÍLIA

Només va coincidir amb set jugadors del primer equip, i els del filial van completar la sessió

DEU DIES

Si Valverde ho creu convenient, ja podrà debutar el 9 de setembre en el derbi al Camp Nou

Bartra: “Dembélé és talent pur”

X.S.

“Dembélé és talent pur, és un gran fitxatge. El conec d’aquest any amb tot el que ens ha aportat.” Així de clar va parlar el que ha estat un dels companys d’Ousmane Dembélé aquesta temporada passada al Dortmund, l’exblaugrana Marc Bartra. El central de Sant Jaume dels Domenys, que va comparèixer ahir en roda de premsa amb la selecció espanyola, també va afegir: “És molt bon jugador, però s’ha de tenir paciència, perquè és molt jove i no se’l pot comparar amb ningú. Neymar està entre els tres millors del món. S’ha de tenir paciència, perquè segur que donarà diversió, té molt de desequilibri. És el que busca el club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)