Barça

“Havíem pactat el traspàs de Seri per 40 milions d’euros”

Inesperat. Rivère, el president del Niça, explica que Bartomeu li va confessar que el no a l’ivorià es devia a una decisió dels tècnics

Jean-Pierre Rivère, el president del Niça, va explicar ahir en una entrevista a Canal+ França què va succeir en el traspàs frustrat de Seri al Barça, un moviment que els blaugrana van descartar quan ja estava encarrilat. “Dimecres al matí em va trucar Julien Fournier [director general del Niça] i em va dir que el Barça s’aturava en el tema Seri. A la tarda, Bartomeu, avergonyit, em va dir: «És el primer cop que ens passa. Els nostres tècnics han decidit no fitxar Seri. No és un problema de diners»”, va explicar Jean-Pierre Rivère, que també va admetre que els detalls del moviment ja s’havien concretat: “Havíem pactat amb el Barça el traspàs de Seri per 40 milions. «M’has fotut un jugador enlaire», vaig dir a Bartomeu.” La versió del president del Niça difereix de la que va donar Seri, al qual van explicar que l’operació es va trencar per motius econòmics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)