Barça

El club i Benedito no es posen d’acord

Vot de censura. Les dues parts es van reunir ahir per mirar de desbloquejar el divorci amb les dates, però la cosa segueix encallada

Continua el divorci entre el club i Agustí Benedito pel que fa al tema de les dates per al vot de censura. La situació continua encallada. Ahir es va produir una reunió per mirar d’intentar desbloquejar el tema, però no hi va haver acord entre les parts. A la reunió hi van assistir el vicepresident Jordi Cardoner; el CEO, Òscar Grau, i el cap de l’àrea jurídica, Román Gómez Ponti, i també el promotor del vot de censura, Agustí Benedito; Lluís Geli, i Josep Campmajó. El club, que des del principi sostenia que la data límit per recollir signatures és el 19 de setembre, va proposar un escenari intermedi, però Benedito no va acceptar. El Barça va proposar com a nova data límit el 26-S, acceptant que l’inici del període comenci dissabte que ve, l’endemà que Benedito es presenti al Camp Nou a recollir les butlletes, però va exigir que els dissabtes fossin comptabilitzats com a hàbils. Benedito es va mantenir ferm en la seva posició i continua considerant el 2 d’octubre com a data límit.

Veient la situació, Benedito va tornar a insistir en la necessitat d’un àrbitre jurídic i va tornar a proposar el Col·legi d’Advocats, però el club vol que l’arbitratge vagi a càrrec del síndic del soci, Joan Manuel Trayter. Davant d’aquesta situació, el club va optar, almenys de moment, per recuperar l’escenari del 19-S.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)