Barça

El Barça se suma a l’aturada

Adhesió a l’aturada de país. El club blaugrana va paralitzar ahir totes les activitats, tant esportives com de gestió, i les portes del Camp Nou van estar tancades durant tota la jornada

Després del debat intens que va generar la controvertida decisió de disputar finalment el Barça-Las Palmas de diumenge a porta tancada, i després de les posteriors dimissions del vicepresident Carles Vilarrubí i el directiu Jordi Monés, ahir el club va decidir adherir-se a l’aturada de país impulsada per la Taula per la Democràcia, plataforma unitària de les entitats socials catalanes.

Cap dels equips de les seccions professionals del club blaugrana ni dels equips del planter es van entrenar ahir. No hi va haver activitat esportiva ni tampoc de cap altre tipus. El Camp Nou va tancar les seves portes i es van cancel·lar activitats com el Tour Camp Nou Experience. Les portes del museu també van estar tancades i tampoc hi va haver activitat a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). De fet, la reunió de junta prevista per ahir dimarts ja es va avançar a dilluns per aquest motiu.

Barça TV, per la seva banda, va alterar la seva programació habitual, i va emetre únicament contingut d’arxiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)