Barça

Diàleg per rebaixar tensions

Presidents. Josep Maria Bartomeu i Enrique Cerezo compareixeran públicament abans del dinar de directives per transmetre un missatge de cordialitat i normalitat entre les aficions

Josep Maria Bartomeu i Enrique Cerezo donaran la cara públicament abans del dinar de directives per transmetre un missatge conciliador i cordial dirigit als aficionats del Barça i l’Atlético que avui seran al Wanda Metropolitano per presenciar el partit de lliga. Els dos presidents faran públic el seu total rebuig a la violència i als insults dins i fora de l’estadi en un matx marcat per la situació política que es viu a Catalunya.

L’objectiu principal de l’acte entre Bartomeu i Cerezo serà rebaixar tensions a la graderia amb la intenció que l’únic protagonista sigui el futbol. No serà fàcil apel·lar a la tranquil·litat, ja que part de l’afició colchonera ha fet circular missatges per les xarxes socials animant a inundar les grades del Wanda amb banderes espanyoles i rebre el Barça amb hostilitat. “Aquest partit no és cap manifestació política”, va insistir ahir Enrique Cerezo, visiblement preocupat per la tensió que envolta l’ambient del duel. Confia, però, que les dues aficions se sabran comportar, tot i les diferències polítiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)