Barça

Barça

Primera divisió

Un Barça espès s’imposa al Màlaga per inèrcia (2-0)

Sense brillantor. Els blaugrana, massa imprecisos en la combinació, s’emporten els tres punts contra el cuer gràcies als gols de Deulofeu i d’Iniesta

El Barça s’ha imposat aquesta nit al Màlaga per 2-0, amb gols de Deulofeu i d’Iniesta, en una actuació poc brillant però suficient per guanyar al cuer de la classificació i mantenir l’avantatge de quatre punts respecte el València. I això que els blaugrana s’han avançat en la seva primera aproximació, en una acció iniciada per Iniesta, que ha vist molt bé el desdoblament de Digne. Tot i que en un primer moment la passada del francès ha rebotat en un defensa, ell mateix ha aprofitat el refús per guanyar la línia de fons i fer la centrada perquè Deulofeu marqués a plaer (2’). El gol no hauria d’haver pujat al marcador, ja que la pilota havia sortit per la línia de fons. Amb la llauna oberta tan aviat i contra un rival en caiguda lliure, semblava que el partit seria força fàcil per al Barça, però la realitat, sense que el Màlaga generés gaire perill, ha estat una altra, ja que els blaugrana han estat espesos en la combinació, el que ha provocat que el domini no es transformés en ocasions de gol. Les més clares del primer temps, de fet, han estat una centrada rassa de Digne que no ha trobat rematador i una falta a la frontal que Messi ha estavellat a la tanca.

El 2-0, definitiu

Amb la represa, el Barça ha sortir adormit, uns minuts que el Màlaga ha aprofitat per acostar-se a Ter Stegen, amb un córner i un xut llunyà de Rosales (51’). Tot plegat, però, s’ha acabat amb l’aparició de Messi, que després d’un xut creuat que ha aturat Andrés Prieto, ha fet una excel·lent assistència a Iniesta, que ha marcat amb suspens, ja que el seu xut ha sortit mossegat en rebotar en el peu d’un defensa (56’). El 2-0, ara sí, ha acabat amb l’esma del Màlaga, que en la darrera mitja hora de joc ha cedit davant la superioritat blaugrana. El Barça, de fet, ha pogut ampliar el marcador en dues ocasions de Luis Suárez, una de Sergi Roberto i una altra de Paulinho que no han acabat dins de la xarxa per ben poc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)