Barça

“Ha estat el típic partit de copa; el resultat és bo”

Ernesto Valverde. Entrenador del FC Barcelona

El Barça va debutar ahir a la copa amb una solvent victòria a la Nueva Condomina. Setè partit seguit sense perdre dels blaugrana en el torneig del KO, competició on no perden des del 5 de gener del 2017, una desfeta que curiosament es va produir a San Mamés i amb Ernesto Valverde aleshores a la banqueta rival (2-1).

Líders a la lliga, líders a la Champions i dolça estrena ahir del de Viandar de la Vera també a la copa. Valverde va valorar positivament la victòria i es va mostrar satisfet del partit d’homes com José Arnaiz: “Ha estat el típic partit de copa. Ells han jugat amb molta il·lusió i han intentat sorprendre a pilota aturada i en alguna contra. Nosaltres hem fet un partit de desgast i el primer gol ens ha donat tranquil·litat.” “Hem d’estar contents pel partit perquè han jugat molts jugadors no habituals i també alguns del B i han estat bé en línies generals. Arnaiz és un jugador amb bon un contra un i bon xut, i avui ho ha demostrat. A la primera meitat ha tingut més problemes perquè ha trobat pocs espais, però a la segona ha participat més i sempre està bé el fet de debutar amb gol”.

Valverde també va parlar de la importància del gol de Paco Alcácer en clau de confiança: “El gol li anirà bé. En la lliga no està participant i el fet de marcar l’ajudarà. A més, sempre s’ha de valorar el fet que hagi estat el gol que obria el marcador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)