Barça

Civisme els dies de partit

Campanya. Es faran anuncis en els marcadors de l’estadi, es repartiran adhesius i s’instal·laran banderoles i marquesines per mirar de conscienciar tothom que vagi al Camp Nou

Josep Vives, portaveu del FC Barcelona; Agustí Colom, regidor del districte de les Corts, i Eduard Català, representant del veïnat de les Corts, van presentar ahir la campanya El Barça estima les Corts, que fomenta el civisme els dies de partit al Camp Nou.

La campanya, que es va presentar a l’ajuntament de Barcelona, té com a finalitat minimitzar l’impacte de les molèsties a l’entorn de l’estadi blaugrana. Aquesta campanya de comunicació ha sorgit de la taula de convivència sobre l’entorn del Barça, que agrupa la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra, Transports Metropolitans de Barcelona, el Servei de Gestió de Conflictes, el districte, el FC Barcelona i entitats veïnals, i que intenta tractar conjuntament els problemes derivats de l’aglomeració de persones a l’espai públic, els comportaments incívics, la mobilitat als voltants de l’estadi, la seguretat i la neteja, entre d’altres, que tenen lloc els dies de partit, abans i després d’aquest, i que generen importants molèsties al veïnat més proper.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)