Barça

Masche-Umtiti, parella sense fissures

Titular. L’argentí, recuperat del procés febril, serà titular amb el seu soci més habitual. Amb el tàndem, només un gol en contra

Mascherano torna a escena. L’argentí serà titular aquesta nit al Georgios Karaiskakis. La sanció de Gerard Piqué després de la vermella que va veure en l’últim partit de la Champions precisament contra l’Olympiacòs al Camp Nou, obliga El Jefecito a sortir al rescat. Dissabte, Mascherano no va viatjar a Bilbao per culpa d’un procés febril. Valverde va preferir no corre riscos en aquest sentit i el va deixar fora de la llista per a San Mamés per tal que l’argentí es recuperés plenament de cara al partit d’avui. I Masche jugarà. Està recuperat. Ahir es va exercitar amb total normalitat amb el grup en l’entrenament que va fer l’equip al mateix escenari on es jugarà el partit d’aquesta nit. Ho va fer encara sense la confirmació de l’alta mèdica per part del club, però jugarà.

Mascherano formarà avui parella a l’eix de la defensa amb Samuel Umtiti, precisament el seu soci més habitual des que ha començat la temporada. Dels set partits en què ha participat El Jefecito, quatre han estat formant tàndem amb l’internacional francès. I en tots els casos el Barça s’ha endut els tres punts. Victòria contra el Màlaga (2-0), victòria a Montilivi (0-3) i victòria contra el Betis (2-0). Nou punts de nou en la lliga i zero gols en contra. Uns números immaculats. L’altre precedent va ser precisament en la segona meitat del partit contra el conjunt de Takis Lemonis al Camp Nou. Després de l’expulsió de Gerard Piqué, Javier Mascherano va ser l’escollit d’Ernesto Valverde quan aquest va haver de refer la línia defensiva.

Hi ha un cinquè partit d’aquesta temporada en què Mascherano i Umtiti van coincidir al terreny de joc. Va ser en la visita al Santiago Bernabéu, en la tornada de la supercopa d’Espanya (2-0). Però aquell dia no va ser com a parella de centrals, sinó formant línia de tres amb Piqué. L’experiment no va funcionar.

El Jefecito acumula 674 minuts aquesta temporada (450 en la lliga, 90 en la copa, 90 en la supercopa i 44 en la Champions), però el d’avui representarà el seu primer partit com a titular a Europa aquest curs. No ho va ser ni contra la Juve, ni contra l’Sporting de Portugal, ni al Camp Nou contra l’Olympiacòs.

Contra Las Palmas (3-0) i contra l’Eibar (6-1), Mascherano va formar parella amb Piqué, i contra el Múrcia en la copa (0-3), l’argentí va fer tàndem amb Vermaelen. Victòria també en tots tres partits.

*MASCHERANO - UMTITI
Barça - Màlaga 2-0
(Lliga)
Girona - Barça 0-3
(Lliga)
Barça - Betis 2-0
(Lliga)
Barça - Olympiacòs 3-1
(Champions)
*MASCHERANO - PIQUÉ
Barça - Las Palmas 3-0
(Lliga)
Barça - Eibar 6-1
(Lliga)
*MASCHERANO - VERMAELEN
Múrcia - Barça 0-3
(Copa)
*MASCHE - PIQUÉ - UMTITI
Madrid - Barça 2-0
(Supercopa)

Piqué, present en el Masters 1.000 de París-Bercy

Gerard Piqué, que no podrà ser avui al Georgios Karaiskakis, va aprofitar per viatjar a França per assistir al Masters 1.000 de París-Bercy, amb permís del club. Ell i Umtiti, per cert, acumulen quatre grogues en la lliga. La dada juga a favor de la continuïtat de protagonisme de Mascherano en propers partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)