Barça

Trencament fibril·lar de Roberto al bíceps femoral

Mala notícia. La lesió del reusenc a la cuixa dreta va ser la nota negativa de la visita a Grècia i trastoca els plans de Valverde per als pròxims partits. Avui, a Barcelona, li faran més proves

El Barça hauria pogut deixar certificat ahir ja el seu accés als vuitens de final de la Champions si hagués estat capaç de guanyar el cuer del grup D, però no només haurà d’esperar encara per celebrar la classificació matemàtica si no que a més torna del Pireu amb la mala notícia de la lesió de Sergi Roberto. Empat al marge, la gran nota negativa de la visita a Grècia va ser sens dubte el trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa dreta que es va fer el futbolista reusenc en una disputa de pilota amb Odjidja abans del descans (41’). Roberto va cometre falta per frenar el futbolista belga de l’Olympiacòs en una acció aparentment intranscendent al mig del camp que li va comportar targeta groga i també lla lesió. Una fatalitat. El de Reus ràpidament va ser conscient de la lesió, es va posar la mà a la part posterior de la cuixa i immediatament es va deixar caure a terra i va sol·licitar el canvi. Acció fortuïta de pura mala sort.

El club va emetre un comunicat ahir mateix abans de l’acabament del partit en què confirmava el trencament fibril·lar, però avui a Barcelona faran més proves al jugador per determinar exactament l’abast de la lesió. En tot cas, serà baixa segura pel duel de dissabte contra el Sevilla al Camp Nou. El mal menor és que la lesió coincideix amb la imminent aturada per seleccions i això farà que Roberto es perdi menys partits.

Aquest era el tercer partit de Sergi Roberto com a titular en l’actual edició de la Champions. El de Reus és el vuitè futbolista més usat per Valverde aquest curs i era sens dubte un dels homes més en forma d’aquest Barça.

El partit contra el Sevilla serà per ara el segon que es perdrà Sergi Roberto en aquesta lliga després de ser baixa ja en la tercera jornada en el derbi contra l’Espanyol, aleshores per unes molèsties a la cara interna del seu genoll esquerra.

L’ANTERIOR LESIÓ

Roberto ja va perdre’s el derbi amb l’Espanyol, llavors per molèsties al genoll
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)