Barça

“El Sevilla vindrà a discutir-nos el domini, i amb la moral molt alta”

La roda de premsa de Valverde.

Ernesto Valverde ha ofert aquesta tarda la roda de premsa prèvia al Barça-Sevilla, corresponent a l’onzena jornada de lliga. Aquestes són les impressions del tècnic blaugrana:

SEVILLA: “Ve amb la moral alta després de fer dos molt bons partits. Berizzo és un tècnic que surt a guanyar i no dubto que el seu equip vindrà a buscar-nos i a discutir-nos el domini. És un partit perillós”.

INIESTA: “No sé perquè Lopetegui l’ha convocat. Suposo que perquè confia en què es recuperarà a temps [riu]. Veure’m com es troba en l’entrenament d’aquesta tarda”.

MESSI:“Arribar als 600 partits és una autèntica barbaritat, i més si mires com han estat aquests 600 partits”.

LUIS SUÁREZ:“El que importa no és si marca o no, sinó que sigui persistent. El conec i no el veig aturant-se. És agressiu i perseverant”.

REAL MADRID: “Això acaba de començar i el que hem de fer és fixar-nos en nosaltres, en ser competitius i guanyar els nostres partits. Mirar la diferència de punts ara és absurd”.

TER STEGEN: “El seu encert és lloable. És tota una assegurança, tant evitant gols com en la sortida del joc”.

ARDA TURAN: “Espero que estigui motivat, ja que té experiència i talent. La veritat, però, és que està lesionat, i per ser alternativa primer s’ha de posar bé”.

DEMBÉLÉ: “Ahir va estar fent exercicis a la sorra. Està seguint el procés normal de recuperació. No l’esperem fins després del Nadal”.

SITUACIÓ POLÍTICA: “Sempre intento mantenir-me al marge i el club ja va emetre un comunicat. El que preferiria és que cada setmana que passés hi hagués més distensió, però el cert és que està succeint tot el contrari”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)