Barça

Luis Suárez comença un pla de recuperació

El genoll. L’uruguaià, que està jugant amb molèsties importants que no el deixen rendir al cent per cent, aprofitarà aquesta aturada per treballar sota la supervisió del doctor Pruna

Luis Suárez es va tornar a quedar sense marcar en el partit contra el Sevilla. L’uruguaià, un dels millors golejadors del planeta, ha fet només tres gols en els vuit partits de lliga que ha disputat, i no s’ha estrenat encara en la lliga de campions. No ha marcat en els últims cinc partits que ha disputat i, per trobar el seu últim gol, molt important, cal recórrer al 14 d’octubre, quan va aconseguir el gol de l’empat al Wanda Metropolitano contra l’Atlético de Madrid, un gol de cap marcat en els últims minuts.

Una de les raons de la sequera de Luis Suárez cal buscar-la en els problemes físics que arrossega i que des d’ahir mateix mira de solucionar. L’uruguaià es va lesionar en la tornada de la supercopa contra el Madrid. Una topada amb Keylor Navas li va provocar un trencament parcial de la càpsula posterior del genoll dret. Se li van diagnosticar cinc setmanes de baixa, però Luis Suárez va tornar abans de temps per poder ajudar la selecció del seu país en la classificació per al mundial de Rússia. Va tornar, però el temps que va estar aturat no li va permetre agafar un bon ritme de competició, important en aquest inici de temporada. A més, aquella lesió li va provocar un quist en un genoll que li molesta quan juga i no li permet rendir al cent per cent.

El golejador blaugrana intentarà posar fi a aquestes molèsties aprofitant aquesta aturada. Ha renunciat a jugar els dos partits amistosos que disputa la selecció de l’Uruguai contra Polònia i Àustria i ahir mateix va començar a treballar al gimnàs amb un pla que supervisa el doctor Ricard Pruna. En principi s’havia especulat amb la possibilitat que el davanter passés per la sala d’operacions per rascar aquest quist aprofitant aquesta aturada, però s’ha acabat optant per un tractament conservador amb l’objectiu que Luis Suárez estigui al 100% per al partit contra el Leganés.

CONSERVADOR

El davanter uruguaià té un quist en un genoll, però ha descartat operar-se

Sessió d’entrenament sota mínims

Només tres jugadors de la primera plantilla del Barça es van entrenar ahir a les ordres d’Ernesto Valverde. Són catorze els internacionals que han marxat amb les seves respectives seleccions i, tenint en compte que Sergi Roberto, Dembélé, Rafinha, André Gomes, Aleix Vidal i Arda Turan estan lesionats, només Gerard Deulofeu, Denis Suárez i Paco Alcácer es van exercitar amb normalitat sobre la gespa del camp número 3 de la ciutat esportiva Joan Gamper. Luis Suárez va treballar al gimnàs. Aleix Vidal i Arda Turan ho van fer sobre la gespa amb el recuperador Juanjo Brau. Els blaugrana que continuen a Barcelona durant aquesta aturada de dues setmanes tornaran a entrenar-se avui a les onze del matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)