Barça

El Barça ja sap tots els horaris del 2017

Calendari. La LFP va fer públics ahir els horaris de les jornades 14 i 15. Els de Valverde jugaran al Camp Nou el 2 de desembre contra el Celta a la una del migdia i a Vila-real el 10 de desembre a tres quarts de nou de la nit. La copa contra el Múrcia serà a dos quarts de vuit del vespre

Ja es coneixen tots els horaris del Barça fins a l’aturada nadalenca. La Lliga va fer públics ahir els dos que faltaven de lliga i també el del partit de tornada dels setzens de final de copa. Els d’Ernesto Valverde jugaran el partit de la jornada 12 el dissabte 18 de novembre a un quart de cinc de la tarda a Leganés. La jornada 13 visitaran Mestalla per enfrontar-se al València el diumenge 26 de novembre a tres quarts de nou de la nit. Els horaris de les dues jornades que es van saber ahir són els de la 14 i la 15. El Barça jugarà al Camp Nou contra el Celta a la una del migdia el dissabte 2 de desembre, i el diumenge 10 de desembre visitarà Vila-real, en partit que es jugarà a tres quarts de nou de la nit. També en diumenge, el dia 17, i a la mateixa hora, jugarà el Barça el seu partit de la jornada 16. Serà al Camp Nou contra el Deportivo. Tancarà la lliga aquest 2017 jugant el clàssic contra el Real Madrid el dissabte 23 de desembre al Santiago Bernabéu a la una del migdia.

A més d’aquests cinc partits de lliga, el Barça en tindrà quatre més abans que acabi l’any. Jugarà dos partits de Champions. A Torí contra el Juventus el dimecres 22 de novembre i a Barcelona contra l’Sporting de Portugal el dimarts 5 de desembre. La tornada de copa contra el Real Múrcia es jugarà el dimecres 29 de novembre a dos quarts de vuit del vespre. Aquest partit es convertirà en la Diada Solidària del club.

Per acabar, està previst que el Barça i l’Espanyol juguin la Supercopa de Catalunya a Lleida el 12 o el 13 de desembre. La setmana vinent es podria saber la data i l’horari exactes del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)