Barça

Denis té paciència i està tranquil amb el que ha fet

El joc. El migcampista gallec discrepa dels que diuen que el Barça avorreix i diu que només s’ha de veure la situació de l’equip en les tres competicions, els gols marcats i els rebuts

Denis Suárez va participar ahir en la presentació de la primera edició de la cursa Barcelona en Marxa Contra el Càncer. Ho va fer al costat del jugador de l’Espanyol Gerard Moreno i de la nedadora de sincronitzada Ona Carbonell. El gallec no va disposar de minuts a Torí. De fet, està jugant poc en els últims partits. Dels cinc partits de Champions només ha jugat a Atenes contra l’Olympiacòs. Dels dotze de lliga, ha tingut participació en set i no és titular des de l’1 d’octubre, quan va jugar tot el partit contra Las Palmas. De fet, només ha estat titular en la lliga en aquest partit i també contra l’Eibar, i ha disputat un total de 269 minuts i ha fet dos gols. Contra l’Eibar i un de molt important a Getafe. Tot i la falta de minuts, Denis Suárez no es desespera. Continua tenint paciència i desitjant triomfar al Barça. “Jo soc feliç aquí. Com a tothom, clar que m’agradaria jugar més, però tinc la consciència tranquil·la perquè en els minuts que he jugat he fet gols, he fet assistències i he rendit. Estic content amb el meu rendiment i el de l’equip també, està sent molt bo”, deia el migcampista gallec, que va discrepar quan se li va comentar que el Barça avorreix: “Crec que l’inici de temporada és fantàstic. Som primers en la lliga amb quatre punts d’avantatge respecte al segon, ja estem classificats en la Champions com a primers de grup i tenim la copa ben encaminada. Si el Barça avorreix tenint en compte la situació que tenim en les tres competicions, amb els gols que hem marcat i els pocs que encaixem... Crec que no avorrim.” Tot i el gran inici de temporada i els 10 punts d’avantatge respecte al Real Madrid, Denis creu que la lliga no està, ni de bon tros, decidida. “Encara no som ni al mes de gener. Seria molt precipitat dir que tenim la lliga encaminada. Ara ens hem de centrar en el València, que és el rival que tenim a quatre punts”, explicava el jugador blaugrana, que veu Messi molts anys de blaugrana. “Quan no juga Leo sempre és una sorpresa, però sense ell vam fer una gran primera part. Pel que fa a la seva renovació, només sé que avui s’entrenarà amb nosaltres, que diumenge jugarà amb nosaltres i crec que estarà aquí molt temps i gaudirem d’ell durant molts anys.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)