Barça

Simeone deixa la porta entreoberta a Griezmann

Mercat. El tècnic de l’Atlético assegura en una entrevista a ‘L’Équipe’ que si el davanter francès, en l’òrbita blaugrana per a l’estiu vinent, vol abandonar el conjunt ‘colchonero’, no hi posarà entrebancs

Antoine Griezmann és un dels jugadors amb més números per reforçar la davantera del Barça l’estiu que ve i la possibilitat que abandoni l’Atlético de Madrid, ja sigui per fitxar pel club blaugrana o algun dels altres grans d’Europa, després que la seva clàusula de rescissió hagi passat dels 200 milions d’euros de fa uns mesos, a la meitat, 100, és cada cop més real. Fins i tot el tècnic del conjunt colchonero, Diego Pablo Simeone, ja sembla que es comença a fer la idea que pot perdre al seu crac, i d’aquesta possibilitat en parla en una entrevista concedida a L’Équipe. De fet, assegura que si aquest és el desig del davanter francès, no serà ell el que ho impedeixi: “M’encanta veure créixer als meus jugadors, i si un d’ells em diu que té l’oportunitat única de jugar en un equip determinat... si ha fet tot el que ha pogut per mi, com ha fet Griezmann, diré que no és cap problema. Com li hauria de tancar les portes a algú que ens ha donat la vida? Ja van marxar Diego Costa, Falcao, Arda Turan... No soc un desagraït.” En la mateixa línia, el tècnic argentí reconeix que és una possibilitat que no el sorprèn: “Jo, com a entrenador, interpreto qualsevol situació i tinc la ment molt oberta per conviure amb aquest tipus de situacions que poden passar.”

Una destinació ideal

Sense parlar explícitament del Barça, Simeone també reconeix que per a Griezmann, que el mes de març vinent complirà 27 anys, jugar en un equip amb un estil de joc com el del blaugrana, en què es rodejaria d’homes com Messi o Iniesta, li permetria fer un salt de qualitat: “Si un dia deixa l’Atlético de Madrid i marxa a un equip més ofensiu, serà encara millor perquè necessita un equip ofensiu. Ell no és una referència de cara al gol, com ho poden ser Neymar, Cristiano Ronaldo o Messi. Necessita d’un altre jugador per crear-se ocasions.”

SIMEONE

“Com puc tancar les portes a algú que ho ha donat tot? Ja van marxar Costa, Falcao...”

Arthur: “Qui no voldria jugar al Barça? No hi ha cap oferta”

X.S.

El jugador del Gremio, Arthur, ara lesionat, ha parlat de l’interès del Barça en una entrevista a la revista ‘Guachazh’ i de la famosa fotografia que es va fer fa uns dies vestit de blaugrana i en companyia de Robert Fernández i no amaga que li agradaria jugar al Camp Nou, tot i que deixa clar que encara no hi ha res fet: “No tinc res a amagar al Gremio. Em van oferir una samarreta del Barça. Qui no vol una samarreta seva, posar-se-la i jugar al Barça? Va ser una foto que no s’hauria d’haver filtrat però es va filtrar i tot ha estat aclarit. Si sorgeix una proposta oficial, hauran de parlar amb el Gremio, i si és bona, ja parlaran amb mi per arribar també a un acord, però fins ara no hi ha res oficial”. La seva clàusula és de 50 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)