Barça

El Barça, semifinalista

La Liga Promises. L’infantil B blaugrana, després de derrotar la Juventus en els quarts de final amb un solitari gol de Cristo, jugarà aquest matí contra l’Atlético de Madrid

L’infantil B del Barça disputarà aquest matí les semifinals del prestigiós torneig internacional La Liga Promises que es disputa a Arona (Tenerife). L’equip que entrena David Sánchez es va classificar després de derrotar en els quarts de final la Juventus (1-0). L’únic gol del partit el va fer Cristóbal Muñoz, conegut com a Cristo. El davanter blaugrana ja havia estat decisiu en l’últim partit de la fase de grups contra la Roma. Cristo havia fet els tres gols del triomf blaugrana contra els italians, que estava obligat a guanyar després d’haver perdut per la mínima contra el Vila-real.

El Barça jugarà les semifinals contra l’Atlético de Madrid, que va derrotar en els quarts de final el Vila-real en el desempat des del punt de penal. El Barça va guanyar aquest estiu el torneig que disputen tots els equips de la lliga derrotant en la final el Vila-real.

L’altra semifinal la disputaran el València i l’Espanyol, que van eliminar en els quarts de final, respectivament, el Borussia Dortmund i el Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)