Barça

Ja medita l’adeu com a internacional

El mundial de Rússia destaca entre les grans cites del 2018 per als internacionals blaugrana. Per a Andrés Iniesta serà especial, ja que, segons va avançar en declaracions al diari Marca, es planteja deixar el combinat espanyol després del torneig. “Aquesta cita tan important pot ser el final a una trajectòria de molt de temps en què he viscut coses úniques. Veurem què passa, però pel moment, l’edat i la situació tot indica que serà així”, va manifestar.

El capità blaugrana arribarà al mundial del l’estiu que ve amb 34 anys –el seu aniversari és l’11 de maig– i, si no hi ha cap contratemps físic serà la seva quarta presència en una cita mundialista, precedida de les edicions d’Alemanya 2016, Sud-àfrica 2010 i el Brasil 2014. De fet, un dels gran moments de la seva carrera futbolística va ser el gol que va marcar en la final del mundial de Sud-àfrica i que va permetre al combinat espanyol imposar-se a Holanda (1-0) i aixecar el seu primer títol mundial.

Pel que fa al seu futur al Barça, a principi d’octubre va signar la seva renovació “de per vida”, la qual cosa li permetrà decidir cada final de temporada si desitja o no continuar en actiu al primer equip. Un dret adquirit després de vinti-un anys defensant els colors blaugrana –amb 12 anys es va incorporar al planter– i per la seva condició de símbol del club. La voluntat del de Fuentealbilla és seguir en actiu sempre que se senti útil a l’equip. I l’estat de forma que demostra permet pronosticar que encara té molt a dir a la gespa.

RÚSSIA 2018

La cita de l’estiu podria ser la seva última aparició amb el combinat espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)