Golejada del Chelsea

El rival. El conjunt que dirigeix Antonio Conte no va tenir pietat de l’Stoke City i es va imposar amb un contundent 5-0 en el seu últim partit del 2017. Dimecres juga contra l’Arsenal

La Premier no s’atura per les festes nadalenques i el Chelsea, rival del Barça en els vuitens de final de la lliga de campions, va tancar l’any ahir amb una contundent golejada contra l’Stoke City (5-0).

L’equip que dirigeix Antonio Conte va tenir moltes facilitats i va inaugurar el marcador en el minut 2, amb una rematada de cap d’Antonio Rüdiger. No havien passat ni deu minuts de partit quan els londinencs van fer el segon, marcat per Drinkwater amb un bon xut des de fora de l’àrea. Morata podria haver fet el tercer tot seguit, però seria l’exblaugrana Pedro Rodríguez l’autor del tercer gol del Chelsea. Va arribar en el minut 23 amb un altre bon xut i va provocar que alguns aficionats visitants marxessin de Stamford Bridge.

Ja en la segona part, els de Conte van ampliar el resultat amb un gol de Willian de penal i un altre de Zappacosta en els últims minuts del partit.

El proper partit del Chelsea serà dimecres, 3 de gener. Serà un derbi de Londres contra l’Arsenal a l’Emirates.