Barça

futbol

Espanyol

El gran repte de Diego

Protagonista. El porter jugarà el seu partit més important de la temporada contra el Barça en un moment en què és suplent en la lliga

Diego López viurà el partit més important de la temporada. Fins ara el gallec s’ha hagut de conformar a jugar només els partits de copa contra el Tenerife i el Llevant. Pau López ha disputat tots els partits de lliga. Li arriba un matx important, un gran repte per a O Pulpo, que esperarà canviar la sensació amarga d’aquesta temporada signant un gran actuació contra els blaugrana. Precisament, tots els seus mals es van iniciar amb un duel contra el Barça. El 18 de desembre del 2016, el porter va topar fortuïtament amb Luis Suárez i es val lesionar el genoll dret. Semblava poca cosa, però va haver de passar pel quiròfan al maig per superar una bursitis. La recuperació es va complicar i no va poder jugar cap partit de pretemporada. Una situació de la qual va treure profit Pau López per arrabassar-li la titularitat gràcies al seu bon nivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)