Barça

Camí propici per a Yerry Mina

A banda de Coutinho, Yerry Mina, el segon reforç blaugrana d’aquesta finestra de fitxatges d’hivern, tampoc ha debutat encara amb la samarreta blaugrana. En el seu cas, l’escenari sembla molt favorable perquè el colombià entri en la convocatòria de Valverde per al derbi de demà. D’una banda, perquè no arrossega cap contratemps físic i, de l’altra, perquè les alternatives a l’eix central blaugrana s’han tornat a veure limitades amb la lesió de Thomas Vermaelen. A més, l’adeu de Javier Mascherano –aquest matí es farà un acte institucional de comiat–, farà que Mina passi a ser el tercer central blaugrana –rere Piqué i Umtiti– fins a la recuperació de Vermaelen.

El defensa colombià, de 23 anys, va ser presentat de manera oficial com a jugador blaugrana el dia 13 de gener i, ja amb tots els papers federatius a punt, va tenir possibilitats d’entrar en la llista per al partit del cap de setmana passat contra el Betis. Valverde, però, no el va fer entrar, ja que amb Piqué, Vermaelen i el recuperat Umtiti disposava de tres centrals i no hi havia urgències, un escenari que ha canviat amb la lesió del belga al Villamarín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)