Barça

El derbi

Ànims encesos fins al vestidor

Tensió final. El derbi va pujar de decibels amb la celebració de Piqué fent callar el RCDE Stadium. Els futbolistes de l’Espanyol van recriminar l’acció al defensa blaugrana camí de les dutxes i la picabaralla va ser recollida en l’acta arbitral

El derbi arribava amb molt soroll previ per les declaracions de Gerard Piqué i va agafar més tensió amb la celebració del central blaugrana, que va fer el gest de fer callar el RCDE Stadium. Els últims minuts de partit van estar marcats per les contínues picabaralles i pel joc subterrani dels dos equips. La tensió ambiental va continuar camí dels vestidors. Al túnel de l’estadi, els futbolistes de l’Espanyol es van encarar amb Piqué per la seva celebració i els blaugrana s’hi van tornar. Aquesta acció va ser recollida en l’acta arbitral del col·legiat, Gil Manzano. “Ens hem trobat un tumult de jugadors i personals dels dos clubs, però sense que hi hagi hagut cap mena d’agressió”, relatava l’àrbitre. No obstant això, l’acta no recull cap insult a Piqué ni res sobre la seva celebració del seu gol.

Més tard, diversos futbolistes dels dos equips van ser preguntats sobre què havia passat camí dels vestidors, però cap d’ells va voler entrar a explicar què havia passat. “Cadascú que actuï amb consciència”, va dir Gerard Piqué. Al seu torn, Gerard Moreno no va voler anar més enllà. “Són coses del futbol.” Tot i això, el davanter blanc-i-blau sí que va acabar acusant Piqué de “celebració lletja”. En qualsevol cas, ja ningú podrà dir que els derbis són descafeïnats. Ahir van tenir sal, pebre i prou picant per seguir alimentant els relats de derbis futurs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)