Mètode Deulofeu

Rival en la Champions. El Watford de Javi Gracia goleja un Chelsea influït per l’expulsió de Bakayoko en el minut 30 de partit. Partidàs del de Riudarenes: provoca un penal i fa el tercer

WATFORD 4 CHELSEA 1

WATFORD:Karnesis, Mariappa, Prold, Holebas, Janmaat, Capoue, Doucouré, Zeegelaar, Deulofeu (Carrilo, 89’), Richarlison (Pereyra, 65’), Deeney (Gray, 93’).CHELSEA:Courtois, Azpilicueta, David Luiz, Cahill, Kanté, Bakayoko, Moses, Zappacosta, Willian (Cesc, 34’), Pedro (Giroud, 64’), Hazard.GOLS:1-0 (42’) Deeney, de penal. 1-1 (82’) Hazard. 2-1 (84’) Janmaat. 3-1 (88’) Deulofeu. 4-1 (91’) Pereyra.ÀRBITRE:M. Dean. T.G.: a Cesc, David Luiz, Prodl, Richarlison. T.V.: a Bakayoko (30’).

Naufragi del Chelsea a Vicarage Road. L’equip d’Antonio Conte, que d’aquí a menys de quinze dies rep el Barça de Valverde a Stamford Bridge, va caure golejat al camp del Watford de Javi Gracia per un clar 4-1. Marcos Alonso, que va ser baixa per precaució en els blues, va ser una de les absències destacades d’un partit que va tenir nom i cognom. Partidàs amb majúscules de Gerard Deulofeu. El retorn a la Premier sembla que li ha provat. El de Riudarenes va provocar el penal de l’1-0, transformat per Deeney (42’), i ja en el tram final va ser l’encarregat de liquidar definitivament el Chelsea en una acció plena de potència i habilitat. Deulofeu va recollir una pilota a camp propi, va progressar i va culminar amb la cama dreta després d’una diagonal de fora cap a dins. Acció amb segell Messi.

L’expulsió de Bakayoko en el minut 30 va fer molt mal al Chelsea, que dels últims cinc partits només n’ha guanyat un. El Watford va posar fi a una sequera de sis partits de lliga sense guanyar.