Barça

Presenten el 7è Torneig Internacional FCBEscola

Global. En la competició, que se celebrarà del dia 26 al 29 de març, hi participaran més de 1.900 nens i nenes d’entre sis i catorze anys repartits entre 172 equips de 22 països diferents

El FC Barcelona, amb Sergi Roberto com a padrí i amb el brasiler Edmílson d’ambaixador, va presentar ahir la 7a edició del Torneig Internacional FCEscola, que es disputarà entre el 26 i el 29 de març a les instal·lacions de la ciutat esportiva, al Mini i als camps annexos. En total, hi participaran més de 1.900 infants d’entre 6 i 14 anys repartits entre 172 equips de 22 països diferents. La principal novetat serà que la cerimònia inaugural se celebrarà al Camp Nou. “Aquesta serà l’edició més gran de la història, amb representants dels cinc continents. Els nens i nenes participants s’han estat preparant per venir i serà una festa per a ells”, va afirmar Carles Martín, el director del projecte FCBEscola. “Encara que vinguin de diferents països i de diferents cultures, el futbol els uneix. És important que jugadors com Sergi Roberto s’involucrin en aquest projecte, ja que per als infants és un exemple com a jugador i com a persona”, va manifestar, per la seva part, l’exblaugrana Edmílson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)