Barça

Tristos pels presos polítics

Cardoner. El vicepresident blaugrana assegura en una celebració penyística que, malgrat la festa barcelonista, la jornada d’ahir va ser agredolça per l’entrada a presó de cinc diputats

Jordi Cardoner va ser ahir la veu del FC Barcelona respecte a l’entrada a presó de cinc diputats del Parlament de Catalunya divendres a la nit. El vicepresident i responsable de l’àrea social de l’entitat blaugrana es va mostrar, durant una trobada de penyes barcelonistes de Lleida Sud i la Franja que es va celebrar a Bellpuig, dolgut per la situació política que viu el país. “S’ha fet una reflexió sobre la tristesa per les persones privades de llibertat, i és una jornada agredolça per aquesta situació per una banda, i l’alegria de la festa barcelonista per l’altra”, va dir Cardoner.

Durant l’acte, Claudi Bosch, president de la federació de penyes barcelonistes de Lleida sud i la Franja va manifestar “una profunda tristesa i indignació per les mesures preses contra determinades persones”, en referència als presos polítics, i a l’expresident del Barça Sandro Rosell, actualment també a presó per delictes de caire diferent. Cardoner també va assegurar que ahir va ser un dia dur per l’aniversari de la mort de Johan Cruyff.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)