Barça

Proves mèdiques per als blaugrana que estan tocats

Infermeria. Els metges del Barça examinaran a Messi, Piqué i Ter Stegen per conèixer l’abast exacte de les seves molèsties; Digne ha tornat de la selecció de França amb una lesió muscular

Ernesto Valverde comença a recuperar futbolistes després de l’aturada de les competicions de clubs pels compromisos de seleccions, i serà avui quan sàpiga del cert si podrà comptar amb tres peces clau de l’equip de cara als propers partits, començant pel del Sevilla. Els serveis mèdics del Barça sotmetran a proves mèdiques a Leo Messi, Gerard Piqué i Marc-André ter Stegen per conèixer l’abast exacte de les seves molèsties.

Messi no ha disputat ni un minut amb la seva selecció en cap dels dos partits –ni contra Itàlia ni contra Espanya– per unes molèsties als isquiotibials perquè no ha volgut prendre riscos en un tram tan important de la temporada, i amb el mundial de Rússia a l’horitzó. També Ter Stegen s’ha perdut un partit. Va ser l’últim, contra Brasil, per evitar agreujar les molèsties que té al genoll esquerre, tal i com va explicar el seleccionador alemany Joachim Löw. Per la seva banda, Piqué sí que ha participat en els dos partits de la selecció espanyola, però es va ressentir en el matx contra l’Argentina. Al català, el què li fa la guitza des de fa mesos és el genoll dret, i sembla que no n’acaba de fer net.

Qui ja sap que no estarà a disposició de Valverde pels propers partits és Lucas Digne, que va haver de ser substituït en el primer partit amistós de França contra Colòmbia i ja no va jugar el segon . Tal i com va comunicar ahir el Barça, el francès té una lesió al recte anterior de la cuixa dreta estarà unes tres setmanes de baixa.Si es compleixen els terminis, el lateral arribaria justet per poder participar en la final de copa del Rei contra el Sevilla, el 21 d’abril.

DIGNE, LESIONAT

El francès estarà tres setmanes de baixa per una lesió al recte anterior
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)