Barça

“Guanyar a Sevilla suposaria acostar-nos molt al títol”

Els peus a terra. Valverde emfatitza la importància que té per al Barça començar el tram decisiu del curs amb un triomf avui al Pizjuán, tot i que recorda que no prendrà cap risc amb els jugadors tocats

El “terrible” mes d’abril, com l’ha qualificat Ernesto Valverde més d’una vegada, ja és a la cantonada, i s’hi enceta un autèntic carrusel de partits vitals en què el Barça es jugarà tota la temporada. I el primer port de categoria especial és el d’aquest vespre, en què el conjunt blaugrana visita el Sánchez Pizjuán, on l’espera un Sevilla que dimarts té un duel històric contra el Bayern de Munic, un condicionant que Valverde no creu que alteri gaire el plantejament de Montella. “Mirant el que ha fet darrerament, no m’espero un Sevilla amb gaires rotacions. El Girona i el Betis estan a prop seu en la taula, així que aniran a totes”, va afirmar el Txingurri, que malgrat els onze punts d’avantatge respecte de l’Atlético de Madrid, no vol ni sentir a parlar de relaxació. “No especularem en cap partit, a banda que considero que el duel del Pizjuán és vital. Guanyar a Sevilla suposaria acostar-nos al títol, ja que després ens quedaran cinc partits a casa i tres a fora. Ha arribat l’hora de certificar en un mes tot el que hem fet fins ara.” El problema, és clar, és que amb tants partits vitals consecutius el marge per fer rotacions s’escurça, i més encara en un equip en què els problemes físics es comencen a acumular. Valverde, però, va mirar ahir de treure importància a aquest tema. “Els problemes físics sempre preocupen, però tinc prou jugadors per afrontar el tram final amb garanties. A més, en aquest moment del curs el més important és la mentalitat de l’equip. Quan ho pots guanyar tot trobes l’energia que cal.”

L’estat físic de Messi

El nom propi de la roda de premsa, és clar, va ser el de Messi, que es va perdre els dos amistosos de l’Argentina per unes molèsties que posen en dubte la seva participació en el partit d’avui. “Estic com ha d’estar un entrenador quan un jugador importantíssim té una petita molèstia. L’objectiu és que aquesta no es converteixi en res més greu. L’estem cuidant, i ja veurem si juga o no”, va afirmar Valverde, que va deixar entreveure que Messi té molts números de quedar-se avui a la banqueta. “No negaré que l’acumulació de partits que ens espera juga en contra a l’hora d’arriscar amb els jugadors tocats.” Més taxatiu, en canvi, es va mostrar el Txingurri en ser qüestionat sobre la recuperació de Sergio Busquets de cara al partit contra el Roma. “Encara no s’ha pogut entrenar amb el grup, però esperem que pugui arribar al partit de dimecres”, va dir.

A TOTES

“No especularem. Ha arribat l’hora de certificar en un mes tot el que hem fet fins ara”

MESSI

“L’objectiu és que la petita molèstia que arrossega no es converteixi en res més greu”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)