Barça

“Les sensacions són millors que les que teníem quan vam guanyar l’anterior triplet”

Jordi Alba. Jugador del FC Barcelona

Abans de la roda de premsa del tècnic Ernesto Valverde ha estat Jordi Alba qui ha atès els mitjans de comunicació. El lateral de l’Hospitalet de Llobregat serà titular demà contra la Roma. Ja ho va ser en l’última visita de l’equip italià al Camp Nou d’ara fa tres anys. Aquestes han estat algunes de les seves respostes en la compareixença d’aquesta tarda.

Fins a quin punt el Barça és superior a la Roma?

“Som conscients que tenim una gran plantilla. Si estem al nivell habitual podem guanyar a qualsevol. Però hem d’anar alerta perquè la Roma va quedar primera en un grup difícil amb l’Atlético i el Chelsea. És un equip molt compacte. Ens posarà les coses complicades.”

El valor de no encaixar gol en el partit d’anada

“Aquesta temporada hem estat molts partits sense encaixar gols. És una dada a tenir en compte. Per a nosaltres és important. No encaixar és vital en eliminatòries europees.”

Les sensacions de l’equip

“Les sensacions són millors que les que teníem quan vam guanyar l’anterior triplet. Estem invictes a la lliga, jugarem la final de copa... i a veure demà com va el partit. Sabem que tenim qualitat a dalt i crec que defensivament estem millor que el 2015.”

El factor Messi

“No entenc aquells que el critiquen a l’Argentina. Jo dono les gràcies cada dia per poder jugar al seu costat. La presència de Messi al camp augmenta clarament les opcions de victòria.”

La recuperació de Sergio

“És una gran notícia. És un jugador vital per a nosaltres. El millor en la seva posició. Bàsic en l’equilibri, en la recuperació en la sortida... en tot, vaja.”

El precedent del 6-1 del 2015.

“La Roma ha millorat molt en els últims anys. Dubto que demà es repeteixi aquell resultat.”

El futur d’Umtiti

“És un jugador que ha crescut moltíssim des què va arribar al Barça. Un jugador top. Millora l’equip. La decisió és seva. Veurem. Sí puc dir que el veig compromès amb l’equip.”

Sobre la situació de Denis Suárez

“Sempre intentem ajudar a tots els companys, juguin mes o menys. L’altre dia va ser dels millors contra el Sevilla, l’estona que va jugar. No està tenint els minuts que voldria però ens ajuda moltíssim sempre que esta al camp.”

El Juventus-Madrid

“Qualsevol culer vol que perdi el Madrid. Jo també, ja ho sabeu. Miraré el partit. També el del Sevilla contra el Bayern. A veure...”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)