Barça

“Estic enamorat d’Iniesta”

Eusebio Di Francesco Entrenador de la Roma

La Roma arriba a Barcelona sense pressió. Sap que el gran favorit de l’eliminatòria és el Barça. Per això ahir, el seu entrenador, Eusebio Di Francesco, deia que no pensen canviar el seu estil, al mateix temps que lloava la figura de Leo Messi. “Volem ser competitius i ambiciosos. No canviarem la nostra manera de jugar. Per què ho hauríem de fer, per tenir-ho tot controlat? Després surt Messi i què fem. Sé que el partit serà dur. El Barça només ha encaixat un gol a casa en tota la Champions, però ens hem guanyat aquesta oportunitat i l’hem d’aprofitar”, explicava el tècnic italià, que també va destacar la figura del capità blaugrana, Andrés Iniesta: “Jo, que vaig ser migcampista, estic enamorat d’Iniesta, un jugador amb una creativitat impressionant.”

Di Francesco no va voler donar pistes sobre l’estat de Nainggolan, que va viatjar després de lesionar-se dissabte passat, però que sembla recuperat i que avui estarà en l’onze inicial, i va explicar quin creu que és el punt feble del Barça. “És un equip com la Roma, és molt agressiu i vol recuperar la pilota molt ràpid. Pressiona molt amunt i això fa que li puguis crear perill al contraatac i en accions d’un contra un.”

També hi va dir la seva el central argentí Fazio, exjugador del Sevilla, que es va desfer en elogis cap a Messi: “Sabem que en dos minuts et pot guanyar un partit, però seria una errada pensar només en ell tenint en compte els jugadors que té el Barça.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)