Barça

“No vaig veure tanta diferència entre nosaltres i el Barça. Allà vam tenir mala sort”

Radja Nainggolan. Futbolista de la Roma

El futbolista belga Radja Nainggolan, que es va quedar finalment fora del partit del Camp Nou en l’anada dels quarts de final de la Champions, ha estat l’encarregat d’atendre aquest matí a la premsa, conjuntament amb Di Francesco. Nainggolan serà demà titular. Aquestes han estat algunes de les seves respostes en la prèvia:

Sobre el partit d’anada

“La veritat és que no vaig veure tanta diferència en el partit del Camp Nou entre nosaltres i el FC Barcelona com podria indicar el marcador final. Crec que vam tenir mala sort en accions puntuals”.

Obligats a atacar

“En el partit d’anada vam tenir ja algunes oportunitats clares però només en vam concretar una [Dzeko]. Veurem com va demà el partit però hem d’estar bé davant de porteria. Això serà bàsic”.

El seu estat físic

“Contra el Bolonya ja vaig tenir algun problema. El partit del Camp Nou vam considerar que era millor no forçar perquè no estava al cent per cent. Ara ja estic bé”.

Partit gran

“Jugar un partit com el de demà és el que somies des de petit”.

Les opcions de la Roma

“L’eliminatòria està complicada però hem de donar el màxim de les nostres possibilitats des del moment que trepitgem el terreny de joc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)