Barça

El seu míssil va obrir el camí

Jasper Cillessen. Una potent passada llarga del porter blaugrana va permetre a Coutinho regalar el primer gol a Suárez. Impecable durant tota la competició, l’holandès també va brillar ahir amb aturades

Sempre amb un perfil discret però eficient, a l’ombra de Ter Stegen, Jasper Cillessen va tornar a demostrar ahir, en la seva competició, la copa, que és un segon porter excel·lent per al Barça, ja que sempre rendeix quan li arriba el torn de jugar. En aquesta segona final de copa seguida com a blaugrana, a més, no només va aparèixer de manera oportuna amb diverses aturades –com a accions més destacades, poc abans de la primera mitja hora va blocar amb seguretat una rematada de cap de Vázquez i ja en el segon temps va evitar un mà a mà amb Sandro–, sinó que va ser del tot decisiu perquè els de Valverde obrissin la llauna. Fins i tot es pot dir que més de mig d’aquest primer gol, és seu. Davant la pressió del Sevilla, va llegir a la perfecció la desmarcada de Coutinho i amb una potent però alhora mil·limètrica passada llarga, va superar totes les files sevillistes perquè el brasiler pogués deixar en safata el gol a Suárez. D’aquesta manera, i amb només 2 gols rebuts en els 9 partits disputat, Cillessen va tancar una copa immillorable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)