Barça

Traves a l’Espai Barça

Obstacles. L’associació de veïns del barri de les Corts amenaça de denunciar el projecte, que ha de ser aprovat demà pel ple de l’Ajuntament, perquè pensen que incompleix la llei d’urbanisme

La sessió plenària de l’Ajuntament de Barcelona que tindrà lloc demà donarà llum verd al projecte de l’Espai Barça després de l’acord entre el club i la majoria dels grups per tirar-lo endavant, però es podrien trobar algunes traves imprevistes. L’Associació de Veïns de les Corts i la FAVB (Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona) portaran el projecte als tribunals perquè asseguren que incompleix l’article 98.1 de la llei d’urbanisme. Segons les associacions de veïns, el projecte hauria de transformar l’equipament esportiu en espai verd, cosa que no passa actualment, tal com va dir Ana Menéndez, presidenta de la FAVB, que, a més, acusa l’Ajuntament de Barcelona de “fer el joc” al club. A més, Joan Hernández, de la Coordinadora de Veïns Mejía Lequerica, afirma que els veïns se senten “enganyats” perquè consideren que el barri no guanya amb el projecte. De fet, demanen que es retiri l’actual proposta i que es torni a obrir un procés de negociació per arribar a una solució que tingui el vistiplau dels veïns de les Corts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)