Barça

Preocupació mundialista

Absències. Digne, Semedo i André Gomes no han estat convocats pels seus seleccionadors. El club esperava una bona oferta pel migcampista per fer caixa i ara es complica aquesta possibilitat

Resta menys d’un mes per a l’inici del mundial de Rússia i a poc a poc es van coneixent les llistes de les seleccions participants. Dijous, tres futbolistes del Barça van quedar decebuts després de quedar fora de la cita. Digne no ha estat convocat pel seleccionador francès, Didier Deschamps, que sí que compta amb Umtiti i Dembélé.

El seleccionador portuguès, Fernando Santos, va deixar fora de la llista Semedo i André Gomes. L’absència del migcampista preocupa molt als despatxos del Camp Nou. André Gomes és un dels futbolistes amb el cartell de transferible. Ernesto Valverde no hi compta per a la temporada vinent i el club vol fer caixa amb ell. S’esperava que l’actuació a Rússia pogués facilitar la seva sortida i rebre alguna bona oferta, però ara tot s’ha complicat.

Estaran segur en el mundial: Ter Stegen, Piqué, Umtiti, Vermaelen, Yerry Mina, Alba, Busquets, Rakitic, Messi, Suárez, Dembélé, Coutinho, Paulinho i Iniesta. Cal esperar si Julen Lopetegui convoca Sergi Roberto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)