Barça

“M’agradaria retirar-me al Barça. I Busquets, igual”

Jordi Alba. El de l’Hospitalet, en la presentació del seu campus, va fer balanç d’un curs que qualifica de “brillant i magnífic” i creu que Griezmann “seria un gran fitxatge”

A pocs dies de concentrar-se amb la selecció espanyola per començar a preparar el mundial, Jordi Alba va presentar ahir la sisena edició del campus que porta el seu nom, a la seva localitat natal, l’Hospitalet de Llobregat, i va repassar molts dels temes de l’actualitat blaugrana i de la temporada per als de Valverde, que tot just va acabar diumenge. Una temporada que el lateral del Barça va qualificar –“traient el partit de Roma”– com a “brillant i magnífica, en què s’ha fet el doblet”.

Des del punt de vista individual, Jordi Alba també es va mostrar més que satisfet pel seu rendiment en aquest primer curs amb Ernesto Valverde, al qual també va elogiar: “Ja vaig dir que amb ell segur que m’aniria bé. He madurat, també defensivament, i m’ha beneficiat tenir tota la banda per a mi. La veritat és que m’he sentit molt còmode, Valverde m’ha transmès confiança des del primer dia i és un entrenador a qui li agrada parlar amb tothom, també amb els que no juguen tant, i tothom està content, cosa que no és fàcil.”

Amb contracte fins al 2020 i 29 anys, el de l’Hospitalet serà en els pròxims mesos un dels jugadors amb els quals el club s’haurà d’asseure per negociar la renovació, però ahir ja va deixar clar que no pensa moure’s de Barcelona: “El club de la meva vida sempre ha estat el Barça, soc culer des de petit i la meva intenció és quedar-me aquí fins que no pugui més. El Barça m’ho ha donat tot, he guanyat molts títols en els sis anys que fa que vaig tornar i hi estic molt a gust. Si és per mi, m’agradaria retirar-me al Barça.” Pel que fa al seu company Sergio Busquets, del qual en els últims dies s’està parlant per les informacions sobre la seva petició d’un augment de fitxa, Jordi Alba també té clar que el seu futur només passa pel Barça: “També crec que es retirarà aquí. És culer de tota la vida, la gent l’estima, fa una feina magnífica i espero que no marxi enlloc. He parlat amb ell molts cops d’això i la seva intenció és quedar-se aquí per sempre.”

Jordi Alba també va opinar d’un altre jugador que podria vestir de blaugrana a partir de la temporada que bé, Antoine Griezmann: “Això depèn del club, que es posin d’acord, i del jugador. Jo al seu dia vaig prendre la decisió de venir al millor club del món, i és cert que em va doldre sortir del València, perquè és un club que estimava i on estava molt a gust. I fins aquí puc dir, perquè tampoc no he parlat amb ell, però el que vol qualsevol jugador és progressar i, en aquest sentit, al Barça estaria molt bé i seria un gran fitxatge.”

Sincer, el de l’Hospitalet també va reconèixer, un cop més, que vol que “el Madrid perdi sempre”, i té clar el que desitja per a la final de Champions de dissabte: “Vull que guanyi el Liverpool, però si guanya el Madrid dormiré igual i continuaré fent el mateix. Miraré la final i que guanyi el millor, això és un joc. Ningú s’ho ha de prendre malament.”

L’absència de Sergi Roberto

Ja en clau de mundial, Jordi Alba va reconèixer que ell “sí que hauria convocat Sergi Roberto, ja que ha crescut moltíssim i s’ho mereixia”, tot i que respecta la decisió de Lopetegui, “que ja va dir que hi hauria jugadors que es quedarien fora per detalls” i va assegurar també que “les sensacions són molt bones”.

LES FRASES DE JORDI ALBA

El Barça m’ho ha donat tot i vull quedar-me aquí fins que no pugui més. I la intenció de Busquets també és quedar-se per sempre
M’he sentit molt còmode amb Valverde. M’ha transmès confiança i és un entrenador a qui li agrada parlar amb tothom
Vull que el Madrid perdi sempre i ningú s’ho ha de prendre malament. La final, que la guanyi el Liverpool, però si no dormiré igual
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)