Barça

Pendents de dos reforços més

De casa. Aleñá tindrà fitxa del primer equip i també en podria tenir Oriol Busquets, que començarà la pretemporada amb Valverde. L’evolució de les seves lesions, però, també condiciona la planificació

“Carles Aleñá i potser també Oriol Busquets.” D’aquesta manera, poc abans d’acabar la temporada, Ernesto Valverde va confirmar quins eren els jugadors escollits del filial per reforçar la plantilla del primer equip la pròxima temporada. Dos reforços joves i de qualitat per al mig del camp, però que han tingut la mala sort de lesionar-se en el moment menys oportú.

La lesió que es va fer Aleñá en l’últim partit del curs, en què es va trencar el tendó del bíceps femoral de la cuixa dreta que l’ha obligat a passar per la sala d’operacions i el farà estar de baixa més de tres mesos, no canviarà aquesta decisió però sí que condiciona la planificació, ja que el club és conscient que no tornarà a jugar fins ben entrat el mes de setembre, o més, i que difícilment ho farà d’entrada en perfectes condicions, com es va poder comprovar amb Dembélé, que es va fer exactament la mateixa lesió. Un cas similar al d’Oriol Busquets, que al febrer es va trencar el menisc del genoll esquerre. El de Sant Feliu de Guíxols continua la seva recuperació, tot i que el més probable és que faci la pretemporada amb el primer equip. Encara no ha signat la renovació, però no hi ha cap problema i ho farà en els pròxims dies.

Depenent de l’evolució tant d’Aleñá com d’Oriol Busquets i de com els vegi Valverde, també pot variar part de la planificació pel que fa als fitxatges. El club és conscient que les lesions que tenen en dificultarà l’entrada a l’equip fins que la temporada no estigui avançada i per això es valora també incorporar dos migcampistes. Tot i això, si la seva evolució és favorable, no es descarta fer un únic fitxatge per al mig del camp –no s’ha d’oblidar que és probable que, si arriba De Jong, no ho faci fins al 2019– i que l’aposta pel planter sigui efectiva confiant en Aleñá i Oriol Busquets, que asseguren qualitat, compromís i joventut. També cal tenir en compte que Valverde prefereix plantilles curtes, d’entre 20 i 22 jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)