Barça

Alba només pensa en blaugrana

Declaracions des de Rússia. Davant dels rumors sobre l’interès que desperta al Tottenham, el lateral esquerre va reiterar el seu desig d’allargar la seva vinculació amb el Barça: “Si depengués de mi m’hi quedaria tota la vida”

Darrerament s’han succeït els rumors sobre l’interès del Tottenham per aconseguir els serveis de Jordi Alba si no renova pel Barça. Un canvi d’aires que el lateral esquere blaugrana no es planteja, tal com va explicar ahir en la concentració de la selecció espanyola que està disputant el mundial de Rússia. “Estic molt bé al Barça. Si depengués de mi m’hi quedaria tota la vida. Però no depèn de mi, sinó del que vulgui el club. Bé, també depèn del meu rendiment, que aquesta temporada és molt bo. Però no em veig fora del Barça”, va declarar en la roda de premsa que va oferir ahir i que va versar sobre l’ajustat empat assolit per la roja contra l’Iran (1-1).

Alba és un dels jugadors blaugrana pendents d’allargar la seva vinculació contractual amb el Barça, que s’acaba el juny del 2020. Una operació que s’ha demorat més del que voldrien el jugador i el seu representant. Tot i això, el rendiment d’Alba, així com el seu sentiment blaugrana, fa preveure que les dues parts arribaran a un acord. En aquest sentit, el lateral va comentar que nota l’afecte de l’afició blaugrana.

En clau mundial, Alba també va declarar que no entén les crítiques d’algun sector cap a Leo Messi pel penal fallat en l’Argentina-Islàndia (1-1). “Qualsevol que entengui de futbol no criticaria en Leo”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)