Barça

El club posa a la venda el desplaçament a Tànger

Supercopa. Aquest migdia ja es podran adquirir el viatge i l’entrada, amb l’opció de ferri o avió. Demà es podrà comprar només l’entrada

Unes hores després que la Federació Espanyola de Futbol confirmés ahir que la supercopa d’Espanya se celebraria enguany a l’estadi Ibn Battuta de Tànger (Marroc) el 12 d’agost, el Barça va anunciar les diverses opcions que posa a disposició dels socis i aficionats blaugrana que desitgin assistir al partit. Per desplaçar-se a la ciutat marroquina, s’ofereixen dues opcions que es posen a la venda a partir d’aquest migdia. La primera és anar en ferri des d’Algesires o Tarifa, amb sortida el 12 d’agost i tornada el dia següent. Els preus van dels 56 euros (socis) als 92 euros (públic en general) i inclouen els trasllats i una nit d’hotel, però no l’entrada al partit. La segona opció és desplaçar-se amb avió des de Barcelona, amb sortida l’11 d’agost i tornada el 13, a un preu entre 298 euros (socis) i 499 euros (públic en general). S’hi inclou trasllats i dues nits d’hotel, però no l’entrada.

Aquells que viatgin pel seu compte podran comprar una de les 6.000 entrades de què disposa el Barça a partir de demà a les deu del matí a través del web del club. La data límit per adquirir-les és el 2 d’agost. El seu cost és de 30 i 80 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)