Barça

Confiança cega en el lateral portuguès Nelson Semedo

Gira 2018. El club està segur que, després d’una temporada d’adaptació que va passar amb nota, el jugador explotarà per la banda dreta i Sergi Roberto podrà jugar com a mig

Nelson Semedo, arribat l’estiu passat procedent del Benfica per 30 milions d’euros, afronta la segona pretemporada al Barça. L’anterior, la va tenir moguda. Tot i haver disputat la copa de les Confederacions amb la selecció de Portugal, va prescindir de les vacances per adaptar-se al seu nou equip. Als Estats Units, va tenir un incident amb Neymar. En un dels entrenaments, van estar a punt d’arribar a les mans. Van ser separats i alguns companys el van mirar amb recel. A poc a poc, tot va passar i tothom va entendre que allò havia passat pels nervis que tenia el brasiler, més pendent de deixar el club que de res més.

La segona pretemporada, l’afronta amb il·lusió, convençut que ha de treballar per mirar d’aconseguir la titularitat de la qual no va gaudir el curs passat. Va disputar 24 partits en la lliga i set en la lliga de campions, anant de més a menys, i amb Sergi Roberto com a titular indiscutible al lateral dret, posició per a la qual va ser fitxat el portuguès. Que el nou secretari tècnic del primer equip, Éric Abidal, vegi el de Reus en el mig del camp pot donar més partits a Semedo. Abidal creu en el portuguès i està segur que pot arribar a ser un jugador important, indiscutible a la banda dreta. “Semedo és molt bo i seria titular en qualsevol altre equip de Champions. Aquí ha tingut competència amb Sergi Roberto, que també és molt bo, però segur que aquesta serà la seva temporada”, diuen els tècnics del Camp Nou, que van quedar sorpresos quan el jugador va quedar fora del mundial de Rússia.

Els mateixos membres de la direcció esportiva expliquen que estan segurs que, després d’una temporada d’adaptació, sempre difícil al Barça, aquest curs Semedo farà un pas endavant perquè ha mostrat que té qualitat. “Físicament és un portent, va passar la primera temporada amb nota i segur que en la segona oferirà tot el seu potencial. Farà un pas endavant”, diuen a Can Barça. Semedo és un gran corrector gràcies a la seva velocitat, ha demostrat ser millor atacant que defensant, amb algunes llacunes també tàctiques. No havia estat lateral fins que va arribar al filial del Benfica, jugava més amunt, i es nota. “Va arribar al Benfica com a mitjapunta, però vaig veure les seves qualitats i el vaig convèncer per jugar de lateral. Per la sensacional arribada que té”, assenyala Hélder Cristóvão, excentral del Deportivo que sent entrenador del Benfica B va apostar per Semedo. “El vaig veure una mica tímid la temporada passada, sobretot en la part final del camp. Ha de perdre el respecte als rivals i alliberar-se. Ho sap fer molt bé i estic segur que explotarà aquesta temporada”, sentencia Hélder. Ho espera ell i també ho esperen els tècnics del Barça.

CONFIANÇA

“Seria titular en qualsevol equip de Champions, aquest serà el seu curs”, diuen d’ell

EXPLOTARÀ

“Físicament és un portent. Després d’adaptar-se, oferirà tot el seu potencial”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)