Barça

Homenatge blaugrana a les víctimes dels atemptats

17-A. El Barça ha editat un vídeo i exposa al museu i a les botigues la samarreta amb el nom de Barcelona a l’esquena que van lluir els jugadors en el primer partit de lliga

Coincidint amb el primer aniversari dels atemptats jihadistes a la Rambla de Barcelona i a Cambrils, el Barça ha fet un gest d’homenatge a les víctimes, als serveis públics i a tothom qui va col·laborar a socórrer els afectats. En el partit contra el Betis, tres dies després, els jugadors van vestir samarretes amb la inscripció Barcelona enlloc dels seus noms. Aquell partit, disputat tres dies més tard, era un dels possibles objectius en el pla A dels terroristes, que va quedar frustrat amb l’explosió de la casa d’Alcanar, on preparaven el material per cometre un atemptat de grans proporcions.

La samarreta amb el nom de Barcelona a l’esquena s’exposa al museu del club i a les botigues del Barça al Passeig de Gràcia, molt pròxima al lloc dels fets, i del Camp Nou. El club també ha editat un vídeo commemoratiu.

El directiu Silvio Elias ha assistit aquest matí a l’acte d’homenatge que s’ha fet a la plaça de Catalunya en record i solidaritat a les víctimes dels atemptats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)